Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kadar olur.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sınav sonucunda şayet kapı istenilen sürede dayanıklılık ve bütnamdark katkısızlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda skorlan tüm değmaslahatkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hâlet arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile ait firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE icazetından giyinmek yürekin test binalacak kapılarını TSE ' Yangın Çıkış Kapısı nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın elverişli standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını sınırlamak için kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son kerte eleştiri bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en yakışır eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların katı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page