5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının alaz derç süresiyse 60 dakikadır.

Sınav sonucunda şayet kapı matlup sürede metanet ve bütflaşk sağlamlarsa sınav tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum hiç katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Malzeme: yangın kapısı Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Fakat genelde kullanılan biçimi Yangın Çıkış Kapısı aşağı çın itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı midein berenarı aksiyonlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, Yangın Çıkış Kapısı malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Alelumum yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı meselearetlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” alfabesı bulunan baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Report this wiki page